HP

Hewlett-Packard (HP) is een van de grootste technologiebedrijven ter wereld. HP is bekend van een breed scala aan oplossingen als printers, laptop's, thin clients, servers, storage, netwerkcomponenten en managementsoftware. HP gaat door met het stimuleren van innovatie in haar kernmarkten, met een focus op cloud, veiligheid en big data.

Kaspersky

Kaspersky Endpoint Security for Business beschermt bedrijven van elke grootte tegen elke vorm van cyberdreiging, op elk apparaat en op elk platform. Krachtige meerlaagse beveiliging wordt ondersteund door uitgebreide beheersfuncties

Ook biedt Kaspersky de optimale bescherming voor klanten, zoals bewezen door onafhankelijke tests. Kaspersky Lab is 's werelds meest geteste en vaakst bekroonde beveiliging met de hoogste detectiescores in de branche. 

Veeam

Veeam heeft backup en monitoring oplossingen voor virtuele VMware vSphere- en Microsoft Hyper-V-omgevingen. Met de backupoplossing is snel, flexibel en betrouwbaar herstel mogelijk van gevirtualiseerde applicaties en gegevens. De monitoring en reportage oplossing maakt het mogelijk om inzicht te verschaffen in de complete IT-omgeving en daarmee problemen op te merken voordat ze operationeel impact kunnen hebben.

VMware

VMware is toonaangevend op het gebied van cloudinfrastructuur en bedrijfsmobiliteit en versnelt de digitale transformatie van klanten met een softwarematige benadering. Met VMware-oplossingen zijn organisaties mobieler, sneller en bovendien veiliger dankzij cybersecurity. Virtualisatie van servers op vSphere zorgt voor maximaal gebruik van hardware zonder de prestaties van applicaties te belemmeren.

Axis Communications

Axis biedt een breed portfolio van IP-gebaseerde producten en oplossingen voor beveiliging en video bewaking. De beveiligings camera's, video encoders, accessores en toegangscontrole producten zijn gebaseerd op open industry standaarden. De produkten integreren gemakkelijk met de Axis video management software of met produkten van een partner, waardoor een complete beveiligings oplossing geboden kan worden.

Microsoft

Microsoft Corporation ontwikkelt en distribueert een breed aanbod aan software die zowel voor consumenten als het bedrijfsleven geschikt zijn. Naast de on-premise oplossingen biedt Microsoft ook Cloud diensten zoals Office 365 en Microsoft Azure.

Nakivo

NAKIVO Backup & Replication is de backup oplossing gebouwd voor gevirtualiseerde omgevingen.
Met Nakivo Backup & Replication worden VMs gebackupt naar een onsite, offsite of cloud locatie.

NAKIVO Backup & Replication biedt een complete uniforme oplossing voor het backuppen en recoveren van virtuele omgevingen op lokale en offsite locaties, ondersteuning voor live applicaties en databases,  instant granular recovery, network acceleration, data deduplicatie en compressie, Web UI, AES-256 encryptie en geavanceerde rapportages.

 

Ga naar boven